Manifest MultiCrudi

Viziunea MultiCrudi

 

Draga mea, scopul meu şi viziunea MultiCrudi este să te ajut să redevii TU – cea care ai fost şi să îţi ofer sprijinul de care ai atâta nevoie pentru a redescoperi esenţa vieţii tale.

Te provoc să-ţi descoperi propriul tău stil alimentar şi să descoperi care este alimentaţia cu adevărat sănătoasă, care este hrana care te împlineşte şi te susţine sănătoasă.

Te învăţ să recunoşti care sunt alimentele cu adevărat sănătoase şi cum să te hrăneşti sănătos – ca să poţi face alegeri conştiente în legătură cu modul în care doreşti să îţi trăieşti viaţa.

Te ajut să îţi prepari mâncăruri sănătoase, pline de savoare, gust, aromă şi culoare, care îţi vor dărui energie, bucurie şi cheful de viaţă.

Te determin să ai de acum înainte şi mai multă grijă de tine şi să începi să te respecţi tot mai mult, motiv pentru care te informez despre produsele de igienă, îngrijire şi curăţenie naturale, prietenoase cu tine şi cu mediul în care trăieşti. Nu doar hrana îţi înflunţează sănătate, ci şi ceea ce aplici pe piele şi respiri din aer.

Te ghidez să faci cunoştiinţă cu tine şi cu corpul tău!

E momentul să înveţi să îţi recunoşti şi cunoşti necesităţile reale ale corpului tău, să recepţionezi semnalele pe care corpul tău ţi le oferă mereu, să te încrezi în corpul tău şi să ştii cum să reacţionezi atunci când indentifici un semnal primit de la corpul tău.

Te ajut să slăbeşti frumos şi sănătos, să-ţi reglezi metabolismul, să te însănătoşeşti şi să redescoperi minunăţia vieţii tale debordând astfel de energie, sănătate, fericire, linişte, împlinire şi mulţumire.

 

Redescoperă bucuria vieţii!!!

Învaţă să îţi trăieşti viaţa frumos, în armonie şi echilibru cu tine, cu Natura şi cu Dumnezeu!

Ai încredere în tine şi în Divinitatea din tine!

Ai încredere în corpul tău!

Alege să te hrăneşti sănătos!

Adună-ţi puterea şi fii TU!

Fii autentic!

 

Ascultă-ţi corpul şi fii atentă la ce îţi vorbeşte acesta.

Când simţi că un aliment nu îţi face bine, nu-l mai mânca, corpul tău nu are nevoie de el!

 

Aşadar,

De ce s-a născut MultiCrudi?

 

1. Pentru ca tu să-ţi redobândeşti încrederea în tine şi în corpul tău! (în semnalele organismului tău).


2. Pentru ca tu să poţi să te informezi corect în legătură cu  alimentaţia sănătoasă, cauzele bolilor şi vindecarea corpului tău, nu doar cele vehiculate la TV sau în reclame!


3. Pentru ca tu să descoperi hrana care te împlineşte, nu doar cea care te îmbolnăveşte.


4. Pentru ca tu să înţelegi că te-ai născut pe Pământ pentru a te bucura de viaţă, nu pentru a suferi şi a te îmbolnăvi.


5. Pentru ca tu să înveţi să trăieşti sănătos pentru a-ţi trăi viaţa cu adevărat frumos şi armonios!

 

 

De ce fac toate astea pentru tine?

Pentru că se poate!!!

 

Te ghidez să descoperi şi tu bucuria de a trăi frumos şi sănătos … şi toate astea, penru că le meriţi din plin! Iar împreună (cu siguranţă vom reuşi!!!) totul devine mai simplu şi mai uşor, precum o joacă de copii!

Nu spun că sunt deja expertă în domeniul nutriţiei. Fiecare are un punct de plecare, nimeni nu a avut experienţă de la început. Dar un lucru pot să afirm cu certitudine: acest domeniu – al hranei noastre, al modului de alimentare şi al stilului de trai – mă atrage şi mă pasionează foarte mult, motiv pentru care mă documentez şi mă infomez mereu.

Nu consider că modul în care omul trebuie să îşi trăiască viaţa pe Pământ este prin boală!

Omul e liber să trăiască atât boala, cât şi sănătatea.

Dar pentru a trăi perfect sănătos şi în armonie cu toată această minunată natură pe care a creat-o Dumnezeu, e nevoie de informaţie şi de (auto)cunoaştere adevărată.

Cine vine cu mine …. în această călătorie şi aventură a descoperirii stilului de viaţă sănătos şi al modului de alimentare şi hrănire, are numai de câştigat!

Împreună, 

 • ne vom cunoaşte tot mai bine propriul corp şi modul în care acesta reacţionează şi comunică cu noi.
 • vom învăţa să ne hrănim sănătos şi să avem cu adevărat grijă de noi.

 

Eu îmi doresc o bătrâneţe liniştită şi senină,

nu una agitată, dureroasă şi cu mulţi doctori şi spitale în peisaj.

Este foarte important să devii conştientă de tine şi de viaţa ta şi să porneşti pe calea cunoaşterii, a dezvoltării şi a evoluţiei tale până în momentul în care îţi dobândeşti viaţa şi sănătatea mult visate.

Trebuie să înţelegi că toate bolile şi suferinţele pe care tu le ai sunt cauzate de tine şi de acţiunile tale, unele chiar în necunoştiinţă de cauză. Nimeni altcineva în afară de tine nu e responsabil de situaţia ta! Când înţelegi acest principiu şi accepţi că tu singură eşti responsabilă de viaţa pe care o ai, atunci pornim călătoria spre viaţa de vis.

A venit momentul să accepţi şi să înţelegi că tu îţi poţi crea viaţa şi sănătatea pe care ţi le doreşti! Nu mai are rost să te lupţi cu morile de vânt, dar nici să te lupţi cu tine însăţi!

 

Acum este momentul să acţionezi!

Tocmai acum! Acum şi aici!

 

Îţi ofer acele informaţii care să te aducă în starea de conştientizare a propriei tale vieţi şi să te ajute să iei decizia potrivită şi adecvată pentru a-ţi trăi viaţa la cote maxime şi să te bucuri din plin de ea şi de tot ce ţi-a lăsat natura şi Dumnezeu la îndemână.

 

            Eu sunt aici ca să te ascult, să te ajut şi să te susţin în drumul tău.

Deciziile şi alegerile pe care le faci îţi aparţin doar ţie,

iar tu eşti singura responsabilă pentru viaţa, sănătatea şi fericirea pe care le ai şi le trăieşti.

Ce pot eu să fac?

1. Să îţi povestesc din experienţa mea,

2. Să îţi ofer informaţiile care m-au ajutat pe mine,

3. Să îţi aduc la cunoştiinţă variante pentru care tu poţi opta

4. Să îţi indic soluţiile care – odată adoptate – te conduc către viaţa împlinită şi minunată pe care ţi-o doreşti.

           

 

Cu mare drag,

persoana din spatele Multi Crudi,

Raluca Andreea Istrate.

 

8 comentarii la articolul Manifest MultiCrudi

 • Cristina B.  spune:

  Buna ziua. La reteta de tort cu ananas alunele trebuie sa fie crude sau pot fi prajite? Multumesc.

 • Fodor marinela Corina  spune:

  Buna draga Raluca, iti multumesc pt toate sfaturile si pt motivatia corecta care o ai de a ne ajuta si pt faptul ca impartasesti cu noi ceilalti multe sfaturi si atitudinea frumoasa care ne motiveaza si pe noi…fi binecuvantata de Dumnezeu..!

 • Mirela Girigan  spune:

  Te salut Raluca cu mult drag si vreau sa iti spun ca imi place foarte mult site-ul tau si vreau si eu sa adopt acest stil de viata sanatos si o sa incerc retelele pe care le-am citit si sunt sigura ca o sa imi placa.Mi-a atras atentia desertul cu capsuni pe care l-ai postat acum cateva zile pe facebook.Multumesc fumos pentru idei.

  • Raluca Andreea Istrate  spune:

   Mirela, ce mult ma bucur ca ai ajuns si pe site-ul meu!! iar despre schimbarea de stil alimentar pe care intentionezi sa o faci … ma unge la suflet 🙂

   Felia de tort pe care am postat-o acum cateva zile pe pagina mea de Facebook, a fost tare gustoasă, cremoasă şi delicioasă. Stai pe aproape, că zilele aste o să postez şi reţeta tortului.

   Pupici! … şi îţi mulţumesc pentru vizită!

 • Daniel Moga  spune:

  Buna Raluca. Deci ramane …cat mai crud :). Pot si eu confirma ca atunci cand ma alimentez verde am mai multa energie. Eu sunt pasionat de alergare, iar aceasta este un barometru bun cand vine vorba de a masura energia mai ales dupa cativa kilometrii buni.
  PS: Ai un site foarte frumos, imi place ! Mesajul pe care il transmiti este unul de mare importanta.

  • Raluca Andreea Istrate  spune:

   Mulţumesc, Daniel pentru intervenţia ta! Mă bucur tare mult că îţi place site-ul meu.

   Asa e, mesajul pe care îl transmit e foarte important şi vine ca o soluţie viabilă la toată situaţia actuală – cu care foarte multă lume se confruntă: boli, dureri, nemulţumiri, nervi, stres, necazuri, amărăciune, frică, etc …. iar dacă este să descriu într-o singură idee, e cam aşa: lumea şi-a pierdut tot mai mult cheful şi pofta de viaţă! … însă viaţa e frumoasă şi ne-a fost dată ca să o trăim frumos!

   Acesta e mesajul pe care îl transmit si îl promovez: Haideţi să trăim viaţa aşa cum merită ea trăită! Frumos şi sănătos! 🙂

Lasă un răspuns

În comentariu se poate folosi cod HTML, ca de exemplu: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.